Anlægsgartner

Anlægsgartner for private og erhverv

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Årets håndværker finalist!

  Anlægsgartner

  Har du brug for en anlægsgartner i Nordsjælland, er du kommet til det rette sted. Har du købt en ny ejendom og ønsker, at få lavet komplet haveanlæg? Eller har du en grund med have, som du ønsker, skal laves om? Så kan Rosendal Brolægning ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for området, hvorfor vi er de rigtige, til at hjælpe dig i mål.

  Vi tilbyder komplet haveanlæg. Så ønsker du, at få optimeret din have? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har leveret totalentreprise, som anlægsgartner på mange komplette haveanlæg.

  Anlægsgartner med kvaliteten i højsædet

  Vi er et professionelt firma, med kompetente og dygtige medarbejdere, som går op i, at gøre deres arbejde grundigt. Vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed, når du skal have udført en opgave. Du kan derfor være helt tryg, ved at vælge os til dit næste projekt.

  Med vores mange års erfaring rådgiver vi vores kunder, så de får den mest optimale løsning, som dækker deres behov og lever op til deres ønsker. På den måde opnår vi i fællesskab det ønskede resultat.

  Der findes ingen opgave, der er for stor eller lille til os. Vi har altid dine behov i centrum, når vi arbejder på et projekt og vi gør en dyd ud af, at aflevere en opgave i højeste kvalitet og sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning.

  Vi er ikke færdige med opgaven, før du er fuldstændig tilfreds med resultatet. Det er nemlig vigtigt for os, at du får det resultat, som du drømmer om og kan nyde mange år frem. 

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Vi har lige fået lavet terrasse, trappe og højbed af Martin og hans team. Det er simpelthen bare blevet så godt, og Martin har været super god mht. vejledning igennem hele processen. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og stemningen er i top. Vi vender helt sikkert tilbage når vi skal have lavet andre projekter.
  Louise
  Rosendal Brolægning blev anbefalet os af gode venner, og anlægningen af 35 kvm stor terrasse blev udført til vores fulde tilfredshed. Martin følger op og underretter ved behov, kommer til aftalt tid og leverer et rigtig godt stykke arbejde. Vi kan kun give Martin vores varmeste anbefalinger👍🙂
  Peter
  Vi har nu brugt Rosendal Brolægning i 3 omgange over 2 år. Først fik vi lavet en udvidet terrasse og en halvmåneformet terrasse, en indkørsel til garage og flisegange til at forbinde det hele . I anden omgang fik vi med hjælp fra Rosendal etableret et 85 m støjhegn med matchende låger og her til sidst har Rosendal bygget 2 sammenhængende terrasser i vores baghave med tilhørende Pool. De har også indbygget 2 skjulte maskinrum til teknikken. Arbejdet er blevet leveret som aftalt og vi er meget tilfredse. Det er sjældent at møde håndværkere som i den grad leverer varen og så lidt til. Tak for god service. Vi anbefaler klart Rosendal Brolægning til alle former for anlægsarbejde.
  Robert Rasmussen

  Få et uforpligtende tilbud

  Så ser vi sammen ser på, hvad I gerne vil have lavet, hvordan og hvornår.

   Anlægsgartner med mange kompetencer indenfor anlægsarbejde

   Hos Rosendal Brolægning udfører vi mange opgaver af forskellig karakter for private- og erhvervskunder. Dette gælder både rullegræs, terrasser og opsætning af hegn. Vi sørger altid for at dine ønsker og behov bliver opfyldt, uagtet hvilken opgave du skal have udført.

   Elsker du en flot have, hvor alle detaljer er udført i højeste kvalitet, kan du med ro i sindet vælge os til dit næste projekt. Vi udfører opgaverne, som var det til os selv. Dermed er du altid garanteret et godt og grundigt resultat hver gang.

   Vi udfører:

   Få et uforpligtende tilbud på din opgave

   Det er svært, at give en endelig anlægsgartner pris på en opgave. Det kommer nemlig an på opgavens størrelse og omfang. Vi vil gerne høre mere om din opgave først. Derfor kommer vi tit ud og beser din opgave, før vi giver en endelig pris. Derved lover vi heller ikke noget, vi ikke kan holde.

   Det er utrolig vigtigt for os at have en god dialog både før og under et projekt. Vi har erfaret at god kommunikation er essentielt for at få et veludført resultat alle er glade for. Det er vigtigt for os, at vi er troværdige og pålidelige. Du får ikke regningen, før alt er færdigt og du er tilfreds med resultatet. Vi kan dog garantere at vores anlægsgartner priser altid er konkurrencedygtige.

   Hvorfor vælge en anlægsgartner?

   De fleste personer benytter sig af deres haver året rundt. Mange ønsker derfor at skabe et perfekt sted, hvor de kan slappe af og nyde tiden med familie og venner. Det er her vi, som din anlægsgartner i Nordsjælland, kommer på banen og kan hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om en ny græsplæne, eller et komplet haveanlæg, har vi fagligheden og ekspertisen, til at kunne opfylde dine drømme.

   Kontakt din anlægsgartner i Nordsjælland i dag

   Ligger du inde med uafklarede spørgsmål vedrørende priser, andre ydelser eller ønsker du at høre om muligheden for et fremtidigt samarbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder herefter et uforpligtende tilbud til dig.

   Du kan kontakte os på telefon: 20 97 40 49 eller du kan sende en mail på post@rosendalbrolaegning.dk. Vi vender derefter tilbage med et svar hurtigst muligt.

   Vores anlægsgartnere står altid klar til at hjælpe og ser frem til at høre fra dig.

   Indhent et tilbud