Hegn

Opsætning af hegn for private og erhverv

Hegn

Ønsker du dig et hegn rundt om din grund? 

Så kan vi hos Rosendal Brolægning Aps, hjælpe dig. Vi tilbyder hegn, hvad end du ønsker det af træ eller andet. 

Vi tilbyder blandt andet:

Hvis det hegn du har i tankerne ikke står på listen ovenfor, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Så kan vi sammen finde en løsning, som passer godt til netop dig. 

Vi udfører projekter på Nordsjælland og ned til og med Roskilde. Så hvis du står og mangler et firma, som kan møde dine behov inden for blandt andet montering af hegn, så kontakt os i dag på telefon: 20 97 40 49 eller via mail på post@rosendalbrolægning.dk. Så tilbyder vi et 100% uforpligtende tilbud.

billede af råt hegn
Billede af hegn
Opsætning af hegn

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi har lige fået lavet terrasse, trappe og højbed af Martin og hans team. Det er simpelthen bare blevet så godt, og Martin har været super god mht. vejledning igennem hele processen. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og stemningen er i top. Vi vender helt sikkert tilbage når vi skal have lavet andre projekter.
Louise
Rosendal Brolægning blev anbefalet os af gode venner, og anlægningen af 35 kvm stor terrasse blev udført til vores fulde tilfredshed. Martin følger op og underretter ved behov, kommer til aftalt tid og leverer et rigtig godt stykke arbejde. Vi kan kun give Martin vores varmeste anbefalinger👍🙂
Peter
Vi har nu brugt Rosendal Brolægning i 3 omgange over 2 år. Først fik vi lavet en udvidet terrasse og en halvmåneformet terrasse, en indkørsel til garage og flisegange til at forbinde det hele . I anden omgang fik vi med hjælp fra Rosendal etableret et 85 m støjhegn med matchende låger og her til sidst har Rosendal bygget 2 sammenhængende terrasser i vores baghave med tilhørende Pool. De har også indbygget 2 skjulte maskinrum til teknikken. Arbejdet er blevet leveret som aftalt og vi er meget tilfredse. Det er sjældent at møde håndværkere som i den grad leverer varen og så lidt til. Tak for god service. Vi anbefaler klart Rosendal Brolægning til alle former for anlægsarbejde.
Robert Rasmussen

Få et uforpligtende tilbud

Så ser vi sammen ser på hvad I gerne vil have lavet, hvordan og hvornår.

  Hos os får du både rådgivning, vejledning og inspiration

  Selvfølgelig arbejder vi udelukkende ud fra dine ønsker og behov, men vi tillader os altid at rådgive dig ud fra vores professionelle viden og erfaring med hensyn til indretning, design og materialevalg. Hvis du kunne tænke dig lidt sparring eller vejledning med hensyn til dit projekt, står vi altid til rådighed.

  Ønsker du eksempelvis at få opsat hegn, som har et mere naturligt look? eller ønsker du et hegn, som lukker helt af for at forbipasserende kan kigge ind? Ønsker du rafte-, klinke- eller bræddehegn? 

  Der er mange muligheder, og det kan alt sammen lade sig gøre, for med vores erfaring og faglighed, ender du altid med en løsning du kan være glad for i flere år fremover.

  Hvad koster et nyt hegn?

  Prisen på hegn varierer meget, alt efter hvor mange meter hegn du ønsker, der bliver sat op. Derudover påvirker det også prisen, hvilken type hegn du vælger, samt hvilke materialer. 

  Derfor er det svært, at give et præcist tilbud, før vi kender til flere specifikationer på opgaven. 

  Lige meget hvad du ønsker, så garanterer vi at du ender med en terrasse i allerhøjeste kvalitet, og at du får et langtidsholdbart resultat, vi alle sammen kan være stolte af.

  Kontakt os i dag og fortæl os om dit projekt, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. 

  Indhent et tilbud