Støttemure og trapper

Brolægning for private og erhverv

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Årets håndværker finalist!

  Støttemur

  Er du på jagt efter den rette brolægger, til at lave en støttemur til din have?

  Hos Rosendal Brolægning ApS tilbyder vi at lave støttemur til din have. Vi laver støttemure i mange forskellige størrelser og materialer og udfører altid vores arbejde med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. 

  Skal støttemuren være høj eller lav? Lige eller buet? Vi står til rådighed med rådgivning og ekspertise, så vi får dit projekt bedst muligt i mål på en tilfredsstillende måde. 

  Bor du i Nordsjælland eller i området til og med Roskilde, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på støttemure. Du kan kontakte os på  telefon: 20 97 40 49 eller via mail post@rosendalbrolaegning.dk, så tager vi en snak om dine drømme og hvordan vi kan gøre dem til virkelighed.

  Trapper

  Mangler du en trappe i din have, ved din indkørsel eller ned fra terrassen? 

  Lige meget hvor i din have eller udenfor på din grund, du ønsker en trappe, så skal vi nok hjælpe dig. Hos Rosendal Brolægning ApS tilbyder vi, at lave trappen som du ønsker til din have. Vi laver trapper i mange forskellige størrelser, typer og materialer. Vi ønsker, at udføre vores arbejde så tilfredsstillende som muligt – både for dig og os. Derfor går vi op i at have en åben kommunikation, så dine ønsker og behov bliver opfyldt.

  Om trappen skal have høje eller lave trin, være i beton eller i granit? Ja, der er mange muligheder. Men når du vælger Rosendal Brolægning, til dit projekt, så vælger du samtidig professionel og kompetent rådgivning. Derfor står du ikke alene med de store beslutninger, da vi er der, til at give kyndig og kompetent vejledning. 

  Bor du i Nordsjælland eller i området til og med Roskilde, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din trappe. Du kan kontakte os på  telefon: 20 97 40 49 eller via mail post@rosendalbrolaegning.dk, så tager vi en snak om dine drømme og hvordan vi kan gøre dem til virkelighed.

  Få et uforpligtende tilbud

  Så ser vi sammen ser på hvad I gerne vil have lavet, hvordan og hvornår.

   Hvad siger vores kunder

   5/5
   Vi har lige fået lavet terrasse, trappe og højbed af Martin og hans team. Det er simpelthen bare blevet så godt, og Martin har været super god mht. vejledning igennem hele processen. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og stemningen er i top. Vi vender helt sikkert tilbage når vi skal have lavet andre projekter.
   Louise
   Rosendal Brolægning blev anbefalet os af gode venner, og anlægningen af 35 kvm stor terrasse blev udført til vores fulde tilfredshed. Martin følger op og underretter ved behov, kommer til aftalt tid og leverer et rigtig godt stykke arbejde. Vi kan kun give Martin vores varmeste anbefalinger👍🙂
   Peter
   Vi har nu brugt Rosendal Brolægning i 3 omgange over 2 år. Først fik vi lavet en udvidet terrasse og en halvmåneformet terrasse, en indkørsel til garage og flisegange til at forbinde det hele . I anden omgang fik vi med hjælp fra Rosendal etableret et 85 m støjhegn med matchende låger og her til sidst har Rosendal bygget 2 sammenhængende terrasser i vores baghave med tilhørende Pool. De har også indbygget 2 skjulte maskinrum til teknikken. Arbejdet er blevet leveret som aftalt og vi er meget tilfredse. Det er sjældent at møde håndværkere som i den grad leverer varen og så lidt til. Tak for god service. Vi anbefaler klart Rosendal Brolægning til alle former for anlægsarbejde.
   Robert Rasmussen

   Hvad koster en ny støttemur eller trappe?

   Den endelige pris på støttemure eller trappe afhænger af flere faktorer. Det kunne blandt andet være, hvilke materialer du ønsker, at støttemuren eller trappen skal laves af. Derudover har det også en betydning, hvor stor støttemuren eller trappen skal være. 

   Vi tager imod små som store opgaver, så tøv endelig ikke med at kontakte os, og få et tilbud på dit næste projekt. 

   Lige meget hvad du ønsker, så garanterer vi at du ender med en støttemur eller trappe i høj kvalitet, og at du får et langtidsholdbart resultat, vi alle sammen kan være stolte af.

   Indhent et tilbud