græs

Anlæg af plæne for private og erhverv

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Årets håndværker finalist!

  Ønsker du en græsplæne?

  Rosendal Brolægning ApS tilbyder alt indenfor rullegræs og græssåning. Uanset størrelsen det pågældende areal, skal vi nok hjælpe dig med at få den plæne, du drømmer om.

  Ønsker du en have med græsplæne? Eller har du en virksomhed, hvor du ønsker et grønt areal udenfor? Så kan vi hjælpe dig. 

  Vi har stor erfaring. Det er derfor vi er den helt rigtige virksomhed, til at stå for din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning angående din plæne. På den måde, finder vi det resultat, som passer bedst til dig og dine behov. 

  Hos Rosendal Brolægning møder vi vores projekter med stort engagement, samt høje faglige kompetencer. Derudover kan vi garantere dig professionelle og høflige medarbejdere. Kontakt os i dag og vær sikker på, at få et resultat, du er tilfreds med.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  Vi har lige fået lavet terrasse, trappe og højbed af Martin og hans team. Det er simpelthen bare blevet så godt, og Martin har været super god mht. vejledning igennem hele processen. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og stemningen er i top. Vi vender helt sikkert tilbage når vi skal have lavet andre projekter.
  Louise
  Rosendal Brolægning blev anbefalet os af gode venner, og anlægningen af 35 kvm stor terrasse blev udført til vores fulde tilfredshed. Martin følger op og underretter ved behov, kommer til aftalt tid og leverer et rigtig godt stykke arbejde. Vi kan kun give Martin vores varmeste anbefalinger👍🙂
  Peter
  Vi har nu brugt Rosendal Brolægning i 3 omgange over 2 år. Først fik vi lavet en udvidet terrasse og en halvmåneformet terrasse, en indkørsel til garage og flisegange til at forbinde det hele . I anden omgang fik vi med hjælp fra Rosendal etableret et 85 m støjhegn med matchende låger og her til sidst har Rosendal bygget 2 sammenhængende terrasser i vores baghave med tilhørende Pool. De har også indbygget 2 skjulte maskinrum til teknikken. Arbejdet er blevet leveret som aftalt og vi er meget tilfredse. Det er sjældent at møde håndværkere som i den grad leverer varen og så lidt til. Tak for god service. Vi anbefaler klart Rosendal Brolægning til alle former for anlægsarbejde.
  Robert Rasmussen

  Få et uforpligtende tilbud

  Så ser vi sammen ser på hvad I gerne vil have lavet, hvordan og hvornår.

   Rullegræs

   Rullegræs betyder at man får færdiggroet græs rullet ud til en græsplæne. I forhold til andre løsninger som naturgræs. Her er rullegræs den nemme metode til hurtigt at give dig en ny, grøn græsplæne.

   Det rullegræs vi lægger, er allerede vokset til en passende størrelse, og du får altså en færdiglagt græsplæne umiddelbart med det samme. Rullegræs koster således en del mere, end hvis du i stedet vælger at få sået græsfrø, der selv skal vokse til en græsplæne.

   Rullegræssets effektivitet har dog i de senere år fået mange til at foretrække rullegræs frem for selv at gro en græsplæne

   Anlæg af Græs

   Græssåning

   Vi tilbyder også græssåning. Dette betyder, at vi sår græs for dig på mest optimal vis. Spiringsbestemmelserne for græsfrø skal vi nok sørge for er på plads, således at du får det resultat, du ønsker. Lige meget hvor stort et areal, du ønsker bliver til en flot grøn plæne, skal vi nok hjælpe dig i mål. Kontakt os i dag og få svar på eventuelt uafklarede spørgsmål eller andre spørgsmål, du måtte sidde inde med. 

   Processen

   Processen foregår således at vi hos Rosendal Brolægning benytter os af specielle maskiner til at klargøre underlaget til at få lagt dit nye rullegræs eller til at få sået græs. Formålet her er blandt andet at fjerne alle former for ukrudt, at udjævne overfladen og at fræse jorden så det færdige resultat kommer til at være et flot, jævnt græsareal.

   Når vi har sikret os, at underlaget er fuldstændigt klar til at blive til en græsplæne, begynder vi at rulle græsset ud eller så græsset. Når hele processen herefter er færdiggjort, sørger vi for at din nye græsplæne får masser af vand, hvorefter vi giver dig alle de instruktioner du behøver med hensyn til vedligeholdelse og pleje af din græsplæne. På den måde opnår vi et langtidsholdbart resultat, du kan blive ved med at have glæde af i flere år fremover.

   Kontakt os over telefon 20 97 40 49 eller via mail post@rosendalbrolaegning.dk i dag!

   Få lagt en ny græsplæne

   Ønsker du en græsplæne, som kan stå klar til sommerens mange udfoldelser? Hos Rosendal Brolægning tilbyder vi at anlægge en flot, ny græsplæne med rullegræs. 

   Vi arbejder med højfaglighed og professionalisme i fokus, så du får den mest fordelagtige løsning. På den måde kan du altid være sikker på at få leveret et godt resultat, når du samarbejder med Rosendal Brolægning.

   Hvad koster rullegræs?

   Hvis man går med tanken om at få anlagt en plæne med rullegræs, skal man være opmærksom på at det er mere omkostningstungt end græs såning. 

   Prisen på rullegræs varierer efter hvor stort et areal man skal have anlagt rullegræs på. Derfor tilbyder vi uforpligtende priser, når vi har fået flere detaljer om netop dit projekt. På denne måde har vi mulighed for at tilbyde dig en personlig pris, specifikt til dit projekt.

   Hvorfor skal jeg vælge rullegræs?

   Rullegræs betyder at man får færdiggroet græs, som er klar til at blive lagt til en helt ny græsplæne. I forhold til andre løsninger, som natur græs og sået græs, er rullegræs den mest effektive metode til hurtigt at give dig en ny, grøn græsplæne. 

   Det rullegræs vi lægger, er allerede groet og har derfor de helt rette forhold, til at blive anlagt som græsplæne. Dermed ender du med en færdiglagt græsplæne efter kort tid.

   Rullegræs er en god løsning, til dig som ikke har tålmodighed til processen ved såning af græsplæne og som ønsker hurtige resultater med et ensartet udtryk.

   Processen foregår således, at vi hos Rosendal Brolægning benytter os af specielle maskiner til at klargøre underlaget til at få lagt dit nye rullegræs. 

   Formålet her er blandt andet at fjerne alle former for ukrudt, at udjævne overfladen og at fræse jorden så det færdige resultat kommer til at være et flot, jævnt græsareal.

   Når vi har sikret os at underlaget er fuldstændigt klar til at blive til en græsplæne, begynder vi at rulle græsset ud. 

   Når hele processen herefter er færdiggjort, sørger vi for at din nye græsplæne får masser af vand, hvorefter vi giver dig alle de instruktioner du behøver med hensyn til vedligeholdelse og pleje af din græsplæne. 

   På den måde opnår vi et langtidsholdbart resultat, som du kan blive ved med at have glæde af i flere år fremover.

   Lyder det som noget for dig? Eller har du nogle uafklarede spørgsmål? Så kontakt os over telefon 20 97 40 49 eller via mail post@rosendalbrolaegning.dk i dag.

   rullegræs

   Fordele ved rullegræs

   Er du i gang med at give din have nyt liv? I så fald kan rullegræs være løsningen på din græsplæne, da natur græs kan tage lang tid at gro ud til dets fulde potentiale. Man kan derfor spare meget tid og arbejde på at vælge rullegræs fremfor at vente på natur græs. På den måde kan man give sin have nyt liv mere effektivt, og man kan bruge plænen hurtigere. Dog er det en god ide at vente 2-3 uger med at begå rullegræsset, så det har tid til at gro sig fast.

   Der er nogle sæsoner som er bedre at lægge rullegræs i end andre. Det mest optimale tidspunkt at lægge rullegræs, er i efteråret. Her er jorden stadig varm og der er ikke risiko for lange perioder med tørke. I denne sæson kan rullegræsset få lov til at gro til sit fulde potentiale, hvis man husker at vedligeholde det. Dog kan man sagtens lægge rullegræs på andre tidspunkter – her skal man blot være opmærksom på, at græsset får nok vand.

   Anlæg af græsplæne

   Når det kommer til anlægning af græsplæne, er der nogle betingelser der skal opfyldes, og nogle generelle metoder til at udføre det. Det kan tage tid at anlægge en flot græsplæne og det kræver en del arbejde – til gengæld kan du altid forvente, at få et perfekt og tilfredsstillende resultat, som du kan have glæde af, i mange år fremadrettet.

   I nedenstående tekst kan du læse mere om, hvordan processen typisk foregår ved anlægning af græsplæne:

   Det første step i processen inden anlægning af græsplæne, er at forberede jorden. Her er det vigtigt at jorden er jævn og fri for ukrudt, sten og andre ujævnheder.

   Næste step er at vælge frø. Da der er mange forskellige typer af græsfrø, kan det være en god ide at være omhyggelig med dette valg. Vi er selvfølgelig til rådighed til at rådgive og informere dig om hvilke frø, der passer bedst til netop din have og dine ønsker.

   Tredje step i denne proces er at så græsset. Når vi har forberedt jorden og valgt frø, påbegyndes såning af græsset. Her har vi en specifik metode, så frøene bliver jævnt fordelt over hele din plæne.

   Når vi har udført disse 3 steps, er det din tur til at stå for plænen. Her er det vigtigt at holde jorden fugtig, så frøene kan spire. Der skal vandes jævnligt, dog skal du være opmærksom på ikke at over vande området, da frøene eller kan blive beskadiget. Ydermere kan du her tilføre en passende mængde gødning, for at sikre, at græsset får de nødvendige næringsstoffer til at vokse. 

   Sidste step i denne proces er generel plejning af græsplænen. Når dit græs er begyndt at spire, kan du med fordel begynde at klippe det jævnligt for at bibeholde den ønskede længde. Derudover kan du fjerne ukrudt og andre planter, som kan konkurrere med græsset om de vigtige næringsstoffer og plads. Hold ydermere godt øje med skadedyr og sygdomme, som kan påvirke din græsplæne negativt. 

   Indhent et tilbud