græs

Anlæg af plæne for private og erhverv

Ønsker du en græsplæne?

Rosendal Brolægning ApS tilbyder alt indenfor rullegræs og græssåning. Uanset størrelsen det pågældende areal, skal vi nok hjælpe dig med at få den plæne, du drømmer om.

Ønsker du en have med græsplæne? Eller har du en virksomhed, hvor du ønsker et grønt areal udenfor? Så kan vi hjælpe dig. 

 

Vi har stor erfaring, hvorfor vi er den helt rigtige virksomhed, til at stå for din opgave. Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning angående din plæne, så vi på den måde, finder det resultat, som passer bedst til dig og dine behov. 

Hos Rosendal Brolægning møder vi vores projekter med stort engagement samt høje faglige kompetencer. Derudover kan vi garantere dig professionelle og høflige medarbejdere. Kontakt os i dag og vær sikker på, at få et resultat, du er tilfreds med.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi har lige fået lavet terrasse, trappe og højbed af Martin og hans team. Det er simpelthen bare blevet så godt, og Martin har været super god mht. vejledning igennem hele processen. Man kan virkelig mærke de brænder for det de laver, og stemningen er i top. Vi vender helt sikkert tilbage når vi skal have lavet andre projekter.
Louise
Rosendal Brolægning blev anbefalet os af gode venner, og anlægningen af 35 kvm stor terrasse blev udført til vores fulde tilfredshed. Martin følger op og underretter ved behov, kommer til aftalt tid og leverer et rigtig godt stykke arbejde. Vi kan kun give Martin vores varmeste anbefalinger👍🙂
Peter
Vi har nu brugt Rosendal Brolægning i 3 omgange over 2 år. Først fik vi lavet en udvidet terrasse og en halvmåneformet terrasse, en indkørsel til garage og flisegange til at forbinde det hele . I anden omgang fik vi med hjælp fra Rosendal etableret et 85 m støjhegn med matchende låger og her til sidst har Rosendal bygget 2 sammenhængende terrasser i vores baghave med tilhørende Pool. De har også indbygget 2 skjulte maskinrum til teknikken. Arbejdet er blevet leveret som aftalt og vi er meget tilfredse. Det er sjældent at møde håndværkere som i den grad leverer varen og så lidt til. Tak for god service. Vi anbefaler klart Rosendal Brolægning til alle former for anlægsarbejde.
Robert Rasmussen

Få et uforpligtende tilbud

Så ser vi sammen ser på hvad I gerne vil have lavet, hvordan og hvornår.


  Rullegræs

  Rullegræs betyder at man får færdiggroet græs rullet ud til en græsplæne. I forhold til andre løsninger som naturgræs, er rullegræs den nemme metode til hurtigt at give dig en ny, grøn græsplæne.

  Det rullegræs vi lægger, er allerede vokset til en passende størrelse, og du får altså en færdiglagt græsplæne umiddelbart med det samme. Rullegræs koster således en del mere, end hvis du i stedet vælger at få sået græsfrø, der selv skal vokse til en græsplæne.

  Rullegræssets effektivitet har dog i de senere år fået mange til at foretrække rullegræs frem for selv at gro en græsplæne

  Anlæg af Græs

  Græssåning

  Vi tilbyder også græssåning. Dette betyder, at vi sår græs for dig på mest optimal vis. Spiringsbestemmelserne for græsfrø skal vi nok sørge for er på plads, således at du får det resultat, du ønsker. Lige meget hvor stort et areal, du ønsker bliver til en flot grøn plæne, skal vi nok hjælpe dig i mål. Kontakt os i dag og få svar på eventuelt uafklarede spørgsmål eller andre spørgsmål, du måtte sidde inde med. 

  Processen

  Processen foregår således at vi hos Rosendal Brolægning benytter os af specielle maskiner til at klargøre underlaget til at få lagt dit nye rullegræs eller til at få sået græs. Formålet her er blandt andet at fjerne alle former for ukrudt, at udjævne overfladen og at fræse jorden så det færdige resultat kommer til at være et flot, jævnt græsareal.

  Når vi har sikret os, at underlaget er fuldstændigt klar til at blive til en græsplæne, begynder vi at rulle græsset ud eller så græsset. Når hele processen herefter er færdiggjort, sørger vi for at din nye græsplæne får masser af vand, hvorefter vi giver dig alle de instruktioner du behøver med hensyn til vedligeholdelse og pleje af din græsplæne. På den måde opnår vi et langtidsholdbart resultat, du kan blive ved med at have glæde af i flere år fremover.

  Kontakt os over telefon 20 97 40 49 eller via mail post@rosendalbrolaegning.dk i dag!